pressure | imprint

29.9 - 14.1

enter image description here

PRESSURE │ IMPRINT

Charlotte Johannesson Ester Fleckner Ruth Wolf-Rehfeldt 30.9 – 14.1 2018

Höstens utställning visar verk av tre konstnärer från olika generationer som arbetat med grafiska och teknologiska tryckprocesser i ett experimentellt och utvidgat fält. I olika material och i såväl analoga som digitala tillkomstprocesser har Charlotte Johannesson, Ruth Wolf-Rehfeldt och Ester Fleckner frammanat sina karakteristiska och högst personliga bildvärldar.

Johannesson (född 1943 i Sverige, bosatt i Skanör), Wolf-Rehfeldt (född 1932 i Tyskland, bosatt i Berlin) och Fleckner (född 1983 i Danmark, bosatt i Berlin) visas på Malmö Konsthall i tre separata utställningar under en gemensam titel. Presentationerna har sammanställts för att förstärka uttrycket av en delad teknisk och materiell experimentlusta, ett rörligt och medvetet idéarbete i ständig utveckling, med uppmärksamheten riktad mot politiska skeenden i olika tider.

Välkommen på vernissage fredagen den 29 september kl. 18–21. Konsthallschef Mats Stjernstedt presenterar utställningen kl. 19. Kvällen fortsätter i Mellanrummet och restaurang Smak. Öppet till 24.


Tillbaka